Welkom Lezers

Voor de mensen die mij al kennen hoef ik me niet voor te stellen maar toch kan ik het niet laten. Ik ben een eigenzinnige, koppige, bijdehandte persoon, slechte eigenschappen schieten mij zo gauw niet te binnen. Ik woon in het mooie Zutphen. Vraag me waarom ik zo van Zutphen houd en ik kan je geen antwoord geven. Zutphen is gewoon heel Zutphen. Ik ben een gezegend mens met veel toffe collega’s, goede vrienden en een kleine lieve familie.

Op dit weblog zal ik dingen schrijven die mij bezig houden: Ik zal het hebben over boeken die ik lees, muziek die ik hoor en films die ik zie. Ik zal schrijven over dingen die ik meemaak en korte (fictie) verhalen die  mij hopelijk zullen helpen ooit een goed boek te schrijven. Ook actualiteiten zullen hier nu en dan aan bod komen en zal daarbij niet nalaten om soms lekker te provoceren. Een regel heb ik hier wel bij: hoe serieus de zaak ook is, je moet erom kunnen lachen.

Lachen is iets wat ik graag doe, het klinkt misschien een beetje zweverig maar er is al genoeg andere shit. Lachen om mezelf, mijn eigen fouten en missers doe ik natuurlijk ook want zelfspot is de bron van alle humor.

Tot slot wil ik nog zeggen dat op dit moment mijn weblog nog als onder constructie gemarkeerd staat, de definitieve lay-out heb ik nog niet gekozen en tot ik daar uit ben zal ik dit nu en dan nog veranderen. Het is wel al toegankelijk maar zal ik nog niet aktief volgers werven. Voor de mensen die zich ergeren aan bijvoorbeeld de letter “k” in het woord aktief, wen eraan!

Plaats een reactie